I området findes der en masse tilbud indenfor sport og fritidsaktiviteter. Nedenfor er listet en række af disse tilbud.

Fjordager IF

Fjordager Idrætsforening er en flerstrenget forening med spændende tilbud, som du kan læse mere om på hjemmesiden.

Vi tilbyder dig sportslige samt sociale udfoldelser flere steder i Odense, se på afdelingernes hjemmeside, hvor de dyrker deres idræt.

Vi tllbyder spændende ikke idrætslige aktiviteter til dem, der vil noget andet, se venligst på afdelingernes hjemmeside, for yderligere information.

Vi har blandt andet følgende afdelinger aktive seniorer, badminton, basketball, fodbold, gymnastik, håndbold, linedance, minigolf & krolf, motionsafdelingen, scenen, tennis/bordtennis


FDF Agedrup

I FDF møder vi børn og unge med fantasi, fællesskab og en kristen holdning til livet.

Kernen i FDF er fællesskabet, både for børn og voksne. Det at lege, hygge og grine sammen, og at blive mødt med respekt uanset baggrund, alder og evner.

Vi tror på potentionalet i hvert enkelt menneske, og det præger den måde vi er sammen på.


Bullerup Skyttekreds

Du er velkommen til at møde op og skyde på vores baner.

Vi har uddannede instruktører, som tager hånd om nye skytter og de vil hellere end gerne hjælpe dig tilrette.

Du behøver ikke at eje et våben for at komme til at skyde, da vi råder over både rifler og pistoler, som er til udlån i foreningen.

Senere hvis du bliver bidt af sporten, og ønsker at købe et våben, vejleder vi dig gerne.


Agedrup Bullerup Boldklub

Agedrup Bullerup Boldklub er en hyggelig fodboldklub, hvor vi vægter sportslig aktivitet sammen med fællesskab og en god og munter omgangstone.

Klubben har et hold i Super Old Boys, et hold i Veteraner, et hold i Super Veteraner og et hold i Platin-rækken. Klubben har også to seriehold i serie 2 og serie 4 samt et damehold.

Vi har vores eget klubhus og omklædningsrum, og på den overdækkede terrasse byder vi velkommen til publikum og gæstehold, og det er altid muligt at købe en sodavand eller øl, og der er ofte salg af grillpølser.


Bullerup Svømmebad

Bullerup Svømmebad og Sundhedshus tilbyder mange forskellige vandaktiviteter for både børn og voksne. Vores hovedformål er at give alle en god oplevelse med vandet.

Vi lægger stor vægt på, at alle får en personlig betjening, og at vi har tid til at svare på alle spørgsmål.

Vi har også to fysioterapeuter tilknyttet huset, som tilbyder behandling både i vand og på land.


Agedrup Bullerup Petanque Klub


Agedrup Sogns Lokalhistorisk Forening

Agedrup Sogns Lokalhistorisk Forening er startet i 1989 for at udbrede kendskab til vores egns historie, som går flere hundrede år tilbage.

Vi laver hvert år 2 arrangementer og deltager i Fjordens dag i Seden Strandby. Vi er begyndt at digitalisere vores arkiv, som kan ses på arkiv.dk. (skriv Agedrup, Bullerup eller Vester Kærby i søgefeltet)